Tämä oli kyllä ihana jälkkäri. Mansikat ovat niin ihania ja rasvaisen, aromikkaan mascarponen kanssa ne sopivat hyvin. Ohje on kirjasta Ranskattaren ruokavuosi. Siinä on paljon käyttökelpoisia ruokaohjeita ja vinkkejä. Suosittelen tätä. Joillakin mascarponen maku voi hieman alkuun tökkiä, mutta jos pitää juustoista kannattaa maistaa.Kuva on vähän epäselvä. Anteeksi...
4 annosta
450g mansikoita
2 rkl sitruunanmehua
2rkl sokeria
2½dl mascarponea eli yksi paketti
tuoretta minttua
Puhdista mansikat, säästä neljä mansikkaa koristeluun. Sekoita mansikat, sitruunamehu ja sokeri. Survo mansikoita hieman sokerilla, jotta niistä irtoaa mehua. Vatkaa mascarpone erillisessä kulhossa. Jaa mansikat tarjoiluastioihin ja laita päälle nokare mascarponea. Koristele mansikalla ja mintunoksalla.
Kommentit